Výhodný balíček konjakovej ryže Slim Pasta v náleve 5+1 zadarmo
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Konjaková ryža Slim Pasta v náleve obsahuje o 94 % menej kalórií ako bežná ryža. Má BIO certifikát, je vyrobená z rastliny konjak, ktorá je bohatým zdrojom cennej vlákniny glukomanan. Tá znižuje pocit hladu a má nielen preukázateľné účinky podporujúce chudnutie*, ale zároveň znižuje cholesterol ** a priaznivo ovplyvňuje vstrebávanie cukrov a tukov v krvi. Konjaková ryža sa skvele hodí pri low carb stravovaní, keto diéte (už od 1. fázy), odľahčení jedálnička či aktívnych športovcov. Je zároveň vhodná pre vegánov, vegetariánov, celiatikov, diabetikov, diabetickej diéte a obezite. Vďaka neutrálnej chuti si ju môžete pripraviť na stovky spôsobov, na slano i na sladko.
* Pri konzumácií 3 g glukomananu denne
** Pri konzumácií 4 g glukomananu denne
Má Slim Pasta konkurenciu? My si to nemyslíme. Existuje niekoľko výrobcov príloh z konjakovej múky, ale žiadny sa kvalitou, chuťou ani vzhľadom nedostal tak ďaleko, ako spoločnosť Eat Water. Spoločnosť Eat Water, výrobca Slim Pasty, vyvinula špeciálnu potravinu Juroat ™, ktorá je kombináciou konjakovej múky a ovsenej vlákniny. Ide o unikátnu a patentovanú potravinu, ktorá je farbou a chuťou takmer na nerozoznanie od bežnej cestoviny. Sme jedinou spoločnosťou v Českej a Slovenskej republike, ktorá ponúka aj variant konjakových príloh bez nálevu.
[navod-k-pouziti]
[nas-tip]
UPOZORNENIE: Konzumáciu Slim Pasty neodporúčame ľuďom, ktorí majú problémy so zažívaním, chronickým ochorením čriev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomanan, ktorá je pre bežný ľudský organizmus veľmi prospešná, by mohla u ľudí s týmto ochorením vyvolať problémy. Ak si nie ste istí, či váš zdravotný stav umožňuje konzumáciu konjakových príloh, konzultujte ich konzumáciu so svojím lekárom.
Zloženie balíčka:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.