Usui konjaková ryža v náleve 270 g (5 kcal, 0 g sacharidov)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
USUI konjaková ryža v náleve je ideálna pre tých, ktorí chcú udržiavať svoju váhu, zlepšiť trávenie alebo si len dopriať lahodný a nízkokalorický pokrm. Obsiahnutá vláknina glukomanánu prispieva k zníženiu hmotnosti** a k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi*. Konjaková ryža USUI má minimálnu energetickú hodnotu a neobsahuje sacharidy, soľ ani tuk. Vďaka svojmu zloženiu je teda ideálnou súčasťou redukčného jedálnička a hodí sa aj pre jedincov so špeciálnymi výživovými potrebami ako sú vegáni, vegetariáni, celiatici, diabetici alebo jedinci s intoleranciou na laktózu.
Konjaková ryža v náleve sa nevarí, je pripravená na okamžitú konzumáciu. Má neutrálnu chuť a je výborným zdrojom vlákniny, ktorá je veľmi prospešná na zažívanie.
* Pri konzumácii 3 g glukomanánu denne
** Pri konzumácii 4 g glukomanánu denne.
Návod na použitie
Nálev z konjakovej prílohy vylejte a dôkladne prepláchnite vodou. Potom je pripravená na konzumáciu. Konjakovú prílohu v tvare ryže môžete variť, restovať aj piecť – rovnako ako klasické cestoviny.
Zloženie
Voda 95,7 %, sušená hľuza z konjaku 4 %, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.
Alergény:
-
Nutričné hodnoty
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE |
na 100 g |
Energetická hodnota |
25 kJ / 5 kcal |
Tuky |
0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
0 g |
z toho cukry |
0 g |
Vláknina |
2,7 g |
Bielkoviny |
0 g |
Soľ |
0 g |
Hmotnosť: 270 g
Hmotnosť pevného podielu: 200 g
Skladovanie: uchovávajte pri teplote 5 - 25 °C. Po otvorení skladujte v čistej vode v chladničke a spotrebujte do 2 dní. Nezmrazujte.
Distribútor: Low Carb Market s.r.o., U Michelského mlýna 383/33, Praha 140 00 Česká republika.
Dodatočné parametre
Kategória: | Zdravé nízkosacharidové konjakové prílohy |
---|---|
Složení: | zdroj vlákniny, bez pridaného glutamanu, vegán, vegetarián, bez laktózy, bez lepku, bez palmového oleja, bez sóje, bez cukru, nízkokalorický, bez tuku |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.