Slim Pasta konjakové penne bez nálevu 200 g (31 kcal, 7 g sacharidov)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Konjakové prílohy v tvare penne - Slim Pasta druhej generácie - majú o 90 % menej kalórij, ako bežné penne cestoviny.
Hotové za jednu minútu. Nevaria sa, nepreplachujú sa, neplávajú v náleve. Nemajú arómu. Sú nízkokalorické a výborne sa hodia počas vašej redukčnej diéty. Vhodné pre vegánov. Bez lepku. Bohaté na vlákninu.
Ako jediné na slovenskom trhu neobsahujú nálev, takže ich nemusíte preplachovať. Stačí ich len vytiahnuť z vrecka, dať rovno na panvicu a dochutíť podľa vlastnej potreby.
Slim Pasta druhej generácie je prírodná alternatíva k bežným prílohám vyrobená z rastliny konjak a vody, upravená do tvaru penne. Vďaka neutrálnej chuti majú všestranné využitie.
UPOZORNENIE: Konzumáciu Slim Pasty neodporúčame ľuďom, ktorí majú problémy so zažívaním, chronickým ochorením čriev alebo Crohnovu chorobu. Vysoký obsah vlákniny glukomanan, ktorá je bežne pre ľudský organizmus veľmi prospešná, by mohla u ľudí s týmto ochorením vyvolať ťažkosti. Ak si nie ste istí, či váš zdravotný stav umožňuje konzumáciu konjakových príloh, obráťte sa na svojho ošetrujúce lekára.
[navod-k-pouziti-2]
[nas-tip]
Nutriční hodnoty
na 100 g | |
Energetická hodnota | 132 kJ/ 31 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 6,95 g |
z toho cukr | 0,5 g |
Vláknina | 1,7 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Zloženie
Pitná voda, tapiokový škrob, sušená hľuza konjaku (3 %), zahusťovadlo: karubín,
farbivo: karotény.
Môže obsahovať: siričitany, sóju, obilniny obsahujúce lepok.
Spotreba
Do 2 dní po otvorení uchovávať vo vzduchotesnej nádobe.
Skladovanie
5 - 25 ° C, nezmrazovať, uchovávajte v suchu, chráňte pred teplom.
Hmotnosť: 200 g.
Legislatívne zaradenie: Produkt z koreňa rastliny konjak - alternatíva k cestovinám.
Poľnohospodárska produkcia: Mimo EÚ.
Dátum trvanlivosti: 24 mesiacov od dátumu výroby.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.