Konjakové fettuccine bez nálevu 200 g (31 kcal, 7 g sacharidov)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Konjakové prílohy v tvare fettuccine - Slim Pasta druhej generácie - majú o 90 % menej kalórií, ako bežné fettuccine cestoviny. Ich príprava trvá 1 minútu. Nevaria sa, nepreplachujú sa, neplávajú v náleve. Nemajú arómu. Nízkokalorické. Skvelé pre vašu redukčnú diétu. Vhodné pre vegánov. Bez lepku. Bohaté na vlákninu.
Ako jediné na slovenskom trhu neobsahujú nálev, takže ich nemusíte preplachovať. Stačí ich len vytiahnuť z vrecka dať rovno na panvicu a dochutíť podľa vlastnej potreby.
Slim Pasta druhej generácie je prírodná alternatíva k bežným prílohám vyrobená z rastliny konjak a vody, upravená do tvaru fetučín. Vďaka neutrálnej chuti majú všestranné využitie.
UPOZORNENIE: Konzumáciu Slim Pasty neodporúčame ľuďom, ktorí majú problémy so zažívaním, chronickým ochorením čriev alebo Crohnovu chorobu. Vysoký obsah vlákniny glukomanan, ktorá je bežne pre ľudský organizmus veľmi prospešná, by mohla u ľudí s týmto ochorením vyvolať ťažkosti. Ak si nie ste istí, či váš zdravotný stav umožňuje konzumáciu konjakových príloh, obráťte sa na svojho ošetrujúce lekára.
[navod-k-pouziti-2]
[nas-tip]
Nutriční hodnoty
na 100 g | |
Energetická hodnota | 132 kJ/ 31 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 6,95 g |
z toho cukr | 0,5 g |
Vláknina | 1,7 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Zloženie
Pitná voda, tapiokový škrob, sušená hľuza konjaku (3 %), zahusťovadlo: karubín,
farbivo: karotény.
Môže obsahovať: siričitany, sóju, obilniny obsahujúce lepok.
Spotreba
Do 2 dní po otvorení uchovávať vo vzduchotesnej nádobe.
Skladovanie
5 - 25 ° C, nezmrazovať, uchovávajte v suchu, chráňte pred teplom.
Hmotnosť: 200 g.
Legislatívne zaradenie: Produkt z koreňa rastliny konjak - alternatíva k cestovinám.
Poľnohospodárska produkcia: Mimo EÚ.
Dátum trvanlivosti: 24 mesiacov od dátumu výroby.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.