Jesenné menu: Smotanové cestoviny s kuracím mäsom a hubami
Ďalší z jesenných receptov, ktorý si obľúbite nielen pre jeho ľahkú chuť, ale predovšetkým pre rýchlu prípravu a nízky počet kalórií. Hubová sezóna je v plnom prúde, takže šampiňóny pokojne nahraďte čerstvo nazbieranými úlovkami, ktoré ešte viac podtrhnú chuť celého pokrmu. Jemnosť mu dodá smotana, ktorej sa určite nemusíte báť, pretože v kombinácii s nízkokalorickými BIO penne je doslova ideálnou voľbou.
Ingrediencie na 2 porcie
- 1x balenie Slim Pasta konjakových penne v náleve,
- 250 g kuracích pŕs,
- 80 g šampiňónov,
- 2 väčšie hrste čerstvých špenátových listov,
- 100 ml 15% smotany,
- 1 strúčik cesnaku,
- 3 lyžice olivového oleja,
- soľ a čierne korenie na dochutenie.
Ako na to
Umyté kuracie prsia osoľte, okoreňte a nakrájané orestujte na panvici. Po chvíľke pridajte nakrájané huby, špenátové listy a cesnak. Na záver zalejte smotanou a môžete servírovať.