Jesenné menu: Fettuccine s pórom a restovanými cherry paradajkami
Pór môžete pripraviť na tisíc spôsobov. Jeho využitie v kuchyni nepozná takmer žiadne hranice, tak isto ako jeho blahodarné účinky na črevá, pleť a celkové zdravie. Medzi tie rýchlejšie recepty patrí jeho príprava s ďalšou zeleninou a už hotovými konjakovými BIO cestovinami bez sacharidov. Troška parmezánu dodá tomuto super rýchlemu receptu tú pravú chuť.
Ingrediencie na 2 porcie
- 1x balenie Slim Pasta konjakových fettuccine v náleve,
- 100 g cherry paradajok,
- ½ väčšieho póru,
- hrsť parmezánu na posypanie,
- 3 lyžice olivového oleja,
- soľ a čierne korenie na dochutenie.
Ako na to
Pór nakrájajte na kolieska a orestuje na olivovom oleji. Pridajte cherry paradajky a zľahka opečte. Následne pridajte prepláchnuté fettuccine a dochuťte soľou a korením. Na záver posypte parmezánom a môžete servírovať. Úplne jednoduché, a pritom výborné.