Využite našu Black Friday zľavu 25% NA VŠETKO.

Hotové jedlo s cesnakovou a Hoisin omáčkou a korením (73 kcal, 15,7 g sacharidov / 150 g)

€5,60 –25 %
SLMK Noodles Hoisin&Garlic
€5,60 –25 % €4,20 €14 / 1 kg
Momentálne nedostupné
Môžeme doručiť do:
27.11.2024
Položka bola vypredaná…

Hotové jedlo s cesnakovou a Hoisin omáčkou a korením je zdravým a chutným variantom pre rýchle domáce varenie. Balenie obsahuje konjakové rezance, lahodnú cesnakovú a Hoisin omáčku a balíček s korením. Stačí všetky ingrediencie zmiešať a do 90 sekúnd môžete servírovať. Hotové nízkokalorické jedlo je bezlepkové, vegánske, bez pridaných aróm, bez konzervačných látok. Je skvelým doplnkom pri redukčných diétach, pretože má znížený obsah sacharidov, nízký obsah cukru a soli a je bez tuku.

  • Dátum expirácie: 1.9.2023

Detailné informácie

Podrobný popis

Hotové jedlo s cesnakovou a Hoisin omáčkou a korením je zdravým a chutným variantom pre rýchle domáce varenie. Balenie obsahuje konjakové rezance, lahodnú sladkokyslú omáčku a balíček s korením. Stačí všetky ingrediencie zmiešať a môžete servírovať. Nízkokalorické hotové jedlá Slim Pasta sú ideálnym riešením pre toho, kto nemá čas na varenie, ale zároveň nechce jesť nezdravé a chemicky upravené tučné jedlá. Všetky hotové jedlá Slim Pasta sú navyše skvelým pomocníkom pri chudnutí.

Tip na servírovanie: k hotovému pokrmu pridajte podľa návodu nižšie 95 g kuracích pŕs alebo zeleninu (šampiňóny, kukurica, mrkva, paprika). Hotový pokrm so zníženou energetickou hodnotou (výrobok obsahuje konjakovú múku). So zníženým obsahom sacharidov. S nízkym obsahom cukru. S nízkym obsahom soli. Bez tuku. Bezlepkové. Vegánske. Bez umelých aróm. Bez umelých farbív. Bez konzervantov.

Návod na prípravu

  1. Otvorte vrecúško s konjakovými rezancami a prepláchnite ich pod tečúcou vodou.
  2. Otvorte vrecúško s omáčkou, obsah zmiešajte s konjakovými rezancami, zohrejte na panvici, alebo naservírujte na tanier vhodný do mikrovlnnej rúry. Ohrievajte 1,5 minúty pri 800 W.
  3. Otvorte vrecúško so zmesou korenia, pridajte obsah k zohriatemu pokrmu a môžete konzumovať.
  4. Ak využijete náš tip na servírovanie, zohrejte na panvici polovicu polievkovej lyžice oleja a pridajte zeleninu (restujte 2 až 3 minúty) alebo kuracie prsia (restujte 3 až 5 minút).
  5. Zmiešajte so zmesou konjakových rezancov, omáčky, koreniacej zmesi a môžete servírovať.

Zloženie

konjakové rezance 69 % (pitná voda, tapiokový škrob, konjaková múka, stabilizátor: karobová guma, farbivo: beta-karotén), cesnaková a Hoisin omáčka 30 % (pitná voda, sójová pasta, cukor, paradajková pasta, glukózový sirup, modifikovaný škrob, zázvor, ocot, sušená cibuľa, farbivo: karamel, extrakt z droždia, sušený cesnak, koreniaca zmes, regulátor kyslosti: kyselina octová), balíček s koreniacou zmesou 1 % (sušená jarná cibuľka, sušený cesnak).

Môže obsahovať: orechy, sezamové semená, arašidy.

Obsah balenia: konjakové rezance, cesnaková a Hoisin omáčka, balíček s koreniacou zmesou.

Upozornenie

konzumáciu Slim Pasta® produktov neodporúčame ľuďom, ktorí majú problémy so zažívaním, chronickým ochorením čriev alebo Crohnovu chorobu. Vysoký obsah vlákniny glukomanan, ktorá je pre ľudský organizmus veľmi prospešná, by mohla u ľudí s týmto ochorením vyvolať ťažkosti. Ak si nie ste istí, či váš zdravotný stav umožňuje konzumáciu konjakových príloh, vždy ich užívanie konzultujte so svojím lekárom.

Nutričné hodnoty

   na 100 g  na 1 porci / porciu (150 g)
 Energetická hodnota / Energia  205 kJ/ 48 kcal  307 kJ/ 73 kcal
 Tuky  0,2 g  0,3 g
  z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny  0 g  0 g
 Sacharidy  10,5 g  15,7 g
  z toho cukry  3,5 g  5,3 g
 Vláknina  1,1 g  1,7 g
 Bílkoviny / Bielkoviny  0,6 g  0,9 g
 Sůl / Soľ  0,3 g  0,4 g

 

Skladovanie a spotreba

Skladujte v suchu a mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 2 dní.

Hmotnosť: 300 g. Balenie obsahuje dve porcie.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: