Prvé zmienky o paradajkových omáčkach pochádzajú z Talianska z 18. storočia. Tá „naša...
Hlavné jedlá, Strana 5
Krevety v paradajkovej omáčke s konjakovými rezancami
Máte radi morské plody na tanieri? V našich podmienkach sú brané skôr ako občasné a chuťov...
Hubové rizoto s tymianom
Čo Slovák, to hubár. A preto medzi receptami z húb určite nesmie chýbať klasické rizoto. H...
Fettuccine s omáčkou z pražených vlašských orechov a gorgonzolou
Milovníci orechových jedál zbystrite pozornosť! Krémová omáčka z vlašských orechov s jemne...
Šťavnaté špagety all´amatriciana
Ďalšia ikona talianskej kuchyne má svoje korene v malom mestečku Amatrice. Táto šťavnatá pochúť...
Rýchle fettuccine so slaninou a parmezánom
Sú dni, keď máte chuť venovať vareniu veľkú časť dňa. Na druhej strane sú dni, kedy chcete mať jedlo...