Bravčový bôčik s kapustou (535 kcal / porcia)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Vychutnajte si poctivú českú kuchyňu bez starostí o vašu váhu. Táto "hotovka" dodá vášmu telu bielkoviny, v každej porcii celých 17 gramov, ktoré vás zasýtia a prospejú aj vašim svalom. Zároveň má nízky obsah cukrov. Jedlo nie je umelo dochucované, v zložení nájdete len kvalitné a ozajstné suroviny. Na stole je za pár minút. Stačí ohriať a môžete podávať.
Ideálne, keď nemáte čas a chuť variť, ale chcete sa dobre najesť. Vďaka tomu, že je skladná, sa táto "hotovka" výborne hodí do práce, na dovolenku aj pracovnú cestu.
Tip na servírovanie: vhodnou prílohou k tomuto jedlu sú konjakové cestoviny.
Návod na prípravu
V hrnci - 7 minút ohrievajte vrecko v hrnci s vriacou vodou.
Na panvici – 2-3 minúty ohrievajte na panvici. Pred ohrevom vyberte jedlo z obalu.
V mikrovlnnej rúre – 2-3 minúty v mikrovlnnej rúre. Pred ohrevom vyberte jedlo z obalu.
UPOZORNENIE: pred ohrevom v mikrovlnnej rúre a na panvici je potrebné jedlo vybrať z obalu. V hrnci je ohrev možný vo vriacej vode priamo v obale.
Zloženie
Bravčové mäso 46 %, kyslá kapusta 40 % (kyslá kapusta [kapusta biela, jedlá soľ, korenie], slaný nálev [šťava z kyslej kapusty, pitná voda, jedlá soľ, konzervant: benzoát sodný, antioxidant: disiričitan draselný]), cibuľa, bravčová masť, jedlá soľ, korenie.
Alergény
Oxid siričitý.
Nutričné hodnoty
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE |
na 100 g |
na 1 porci / porciu (250 g) |
Energetická hodnota |
894 kj / 214 kcal |
2235 kJ / 535 kcal |
Tuky |
20 g |
50 g |
z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny |
6,2 g |
15,5 g |
Sacharidy |
2,7 g |
6,75 g |
z toho cukry |
1,4 g |
3,5 g |
Bílkoviny / Bielkoviny |
6,8 g |
17 g |
Sůl / Soľ |
0,7 g |
1,75 g |
Skladovanie a spotreba
Skladujte v suchu a tme pri teplote 1 - 30 °C. Chráňte pred mrazom. Otvorený výrobok skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Hmotnosť
250 g. Balenie obsahuje jednu porciu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.