Balíček proteínové sedanini a paradajková omáčka (173 kcal / porcia)
Podrobný popis
Doprajte si chuť Talianska bez nadbytočných kalórií. Lahodná paradajková omáčka s artičokami a olivami v kombinácii s proteínovými cestovinami vás zasýti a dodá telu bielkoviny – v jednej porcii rovno 16,4 gramov. Navyše neobsahuje žiadne pridané cukry, takže skvele zapadne ako do diétneho, tak do odľahčeného jedálnička.
So zvýhodneným balíčkom si pripravíte 4 rýchle a chutné low carb obedy alebo večere. Stačí pár minút, trochu horúcej vody a máte hotovo.
Príprava
Cestoviny za občasného miešania varte v osolenej vode po dobu 10-12 minút. Zmiešajte s omáčkou a servírujte.
Zloženie
Cestoviny
Modifikovaný pšeničný škrob, pšeničný proteín, pšeničná semolina, voda, pšeničná vláknina.
Paradajková omáčka
Paradajková dreň 75 %, artičoky 10 %, čierne olivy 5 %, cibuľa, extra panenský olivový olej, jedlá soľ, kapary, cesnak, bazalka, oregano, čierne korenie, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.
Alergény
Lepok.
Nutričné hodnoty
Proteínové cestoviny pipette |
na 100 g |
na 1 porciu (50 g) |
Energetická hodnota |
1182 kJ / 282 kcal |
591 kJ / 141 kcal |
Tuky |
1 g |
0,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny |
0,4 g |
0,2 g |
Sacharidy |
14 g |
7 g |
z toho cukry |
1,8 g |
0,9 g |
Vláknina |
47 g |
23,5 g |
Bielkoviny |
30 g |
15 g |
Soľ |
0,2 g |
0,1 g |
Paradajková omáčka |
na 100 g |
na 1 porciu (45g) |
Energetická hodnota |
302 kJ / 72 kcal |
136 kJ / 32 kcal |
Tuky |
3,4 g |
1,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny |
0,6 g | 0,3 g |
Sacharidy |
6,3 g | 2,8 g |
z toho cukry |
3,6 g | 1,6 g |
Vláknina |
2,6 g | 1,2 g |
Bielkoviny |
3 g | 1,4 g |
Soľ |
1,5 g | 0,68 g |
Skladovanie a spotreba
Skladujte v suchu pri izbovej teplote a mimo priameho slnečného žiarenia. Omáčku po otvorení skladujte v chladničke.
Hmotnost
180 g (paradajková omáčka) a 200 g (proteínové cestoviny sedanini). Balenie obsahuje 4 porcie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.